Masterclass acteren & coaching van Vincent van Ommen

Registreer of Log in om items
toe te voegen aan je favorieten.
350,00

Helaas, op dit veilingitem kun je niet meer bieden. Ga naar het veilingoverzicht om te bieden op actieve veilingitems.

''To be.. or not to be..'' Hoevaak heb je dit voor de spiegel al geoefend? Tijd om jouw acteerkunsten naar een hoger niveau te brengen met deze masterclass van internationaal acteur Vincent van Ommen. In deze exclusieve masterclass ga jij samen met een vriend of vriendin aan de hand van een monoloog of dialoog een hele mooie scène spelen.

Vincent helpt je van script tot scène de sterren van de hemel te spelen. Na afloop heb je de unieke kans om alles te vragen over de filmindustrie tijdens een persoonlijke 1-op-1 coaching sessie. Álles is bespreekbaar. Deze 3 uur durende masterclass is voor maximaal 2 personen en zal plaatsvinden op een nader overeen te komen datum in 2017. De locatie is ergens in de Randstad.

Vincent van Ommen is een film-, televisie- en stemacteur. Hij groeide tweetalig op en is bekend uit vele internationale speelfilms waaronder, Life is an Art (2010), Amsterdam Heavy (2011), The Dark Knight Rises (2012) en de TV-serie You Look Stunning Too (2013). Je hebt dus met een echte kenner te maken. 

Sta je aan het begin van je acteercarrière of heb je acteerervaring en wil je graag je technieken verbeteren? Schraap dan al je geld bij elkaar en bied op dit unieke fantastische item! Daarmee steun je bovendien 3FM Serious Request!

Categorie Uitje
Media

 

Biedingen