Geheel verzorgde bruiloft in het Glazen Huis

Registreer of Log in om items
toe te voegen aan je favorieten.
6.100

Helaas, op dit veilingitem kun je niet meer bieden. Ga naar het veilingoverzicht om te bieden op actieve veilingitems.

Je trouwdag is sowieso bijzonder. Maar het kan altijd nóg specialer. Met dit item krijgen jij en de liefde van je leven de kans om in het Glazen Huis te trouwen. Deze bijzondere bruiloft vindt plaats op zaterdag 23 december om 15:00 uur. Dat betekent dat jullie Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn als getuigen hebben! En jullie trouwambtenaar is ook niet de minste: Angela Groothuizen vliegt in naar het Glazen Huis als BABS.

Vóór jullie het ja-woord geven, is het een drukke dag. Om 10:00 worden jullie haren gestyled, krijgen jullie je trouwkleding (een trouwjurk en een trouwpak zijn inbegrepen en mogen jullie houden) en wordt de make-up gedaan. Om 12:30 is het tijd voor een fotoshoot in trouwkleding en worden jullie door een limousine naar het Glazen Huis gebracht. Daar ligt de loper voor jullie uit en ook is alle versiering al geregeld. Een zanger zal jullie toezingen terwijl jullie richting de trouwambtenaar lopen. Jullie krijgen hiervoor een bruidsboeket, een corsage en natuurlijk de ringen, die jullie uit het beschikbare assortiment kunnen uitzoeken. Na de ceremonie gaan jullie rond 16:00 naar de feestlocatie voor een receptie voor 75 gasten! Daar wordt natuurlijk de bruidstaart aangesneden.

Als je dacht dat dat alles was, heb je het verkeerd. Na de receptie, is er om 19:30 een diner voor het bruidspaar, waarna de sleutel voor een bruidssuite voor jullie klaar ligt. Jullie krijgen een heerlijk ontbijtje en kunnen terugkijken op de hopelijk de beste dag van jullie leven. Tijdens de ceremonie en het feest worden jullie constant door twee fotografen op de foto gezet. Achteraf ontvangen jullie ook een video die is gemaakt tijdens het hele gebeuren. 

Het enige dat van tevoren van jullie verwacht wordt, is dat jullie vrijdag 22 december beschikbaar zijn voor het op maat maken van de trouwkleding en het bespreken van de details. Let op: jullie zijn zelf verantwoordelijk voor schoenen en accessoires bij de bruidsjurk! De sluier is wel inbegrepen. Ook voor de man zijn de schoenen en een riem inbegrepen. Verder zorgt weddingplanner Marian Krook-Lievestro ervoor dat jullie huwelijk het stralend middelpunt wordt van deze editie van 3FM Serious Request.

Let op: alleen als je als hoogste bieder al in ondertrouw bent sinds minimaal 9 december j.l., is dit huwelijk wettelijk geldig. Indien dit niet zo is, geldt de trouwerij in het Glazen Huis als ceremonieel huwelijk, zonder waarde. De wettelijke documenten worden dan later getekend.

Bied nu op deze compleet verzorgde en zeer bijzondere bruiloft en steun daarmee ook nog eens 3FM Serious Request.

Foto: Marianne Rouw, MyEye Fotografie

Categorie Ludiek NPO 3FM

Let op! Voor dit object kan er alleen via iDeal betaald worden.

Biedingen