Jouw boodschap op een billboard

Registreer of Log in om items
toe te voegen aan je favorieten.
2.850

Helaas, op dit veilingitem kun je niet meer bieden. Ga naar het veilingoverzicht om te bieden op actieve veilingitems.

Heb jij altijd al met jouw hoofd op een billboard willen hangen? Of heb jij een uitspraak die écht iedereen moet lezen? Dit is je kans! Als jij de hoogste bieder bent mag je met jouw poster van 8m² (!) twee weken lang op een Billboard van JCDecaux hangen, in een stad naar keuze! 

Hoe het werkt:
- Je kunt jouw Billboard verzilveren van januari 2017 tot en met december 2017.
- Je geeft je voorkeur aan voor een stad. Dat kan elke stad waar JCDecaux in 2017 mag rondhangen zijn. Denk aan bijvoorbeeld Amsterdam, Almere, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen en Utrecht.
- Je kiest een datum. Voor de campagneperiode die twee weken duurt, mag je een voorkeur aangeven, maar de plaatsing is uiteindelijk afhankelijk van de beschikbaarheid en plaatsingsdata van JCDecaux.
- Je bedenkt je eigen tekst.
- In jouw boodschap moet je rekening houden met de Nederlandse Reclame Code. Ook moet JCDecaux eerst je tekst goedkeuren. 
- Over het afdrukken van je XXL poster hoef je niet na te denken, dat doet GrafiPlaza voor jou! Het aanleveren van de billboardposter moet wel volgens nader te communiceren specificaties.
- Houd rekening met een voortraject van twee weken.

Twee weken lang kan niemand om jou heen! Hang rond en vermaak/irriteer/inspireer iedereen om je heen. Bied nu en steun daarmee 3FM Serious Request! 

Categorie Ludiek
Biedingen