All-in luxe arrangement Oerol 2018 voor twee personen

Registreer of Log in om items
toe te voegen aan je favorieten.
1.500

Helaas, op dit veilingitem kun je niet meer bieden. Ga naar het veilingoverzicht om te bieden op actieve veilingitems.

Speciaal voor 3FM Serious Request veilt Oerol een fantastisch all-in luxe arrangement. In dit arrangement zitten twee entreebandjes voor vier dagen, drie nachtjes in een ingerichte tent, twee boottickets van Harlingen naar Terschelling, twee toegangstickets per persoon voor twee theatervoorstellingen, twee fietsen als vervoer op het terrein én een meet and greet met Saman Amini.

MEET AND GREET

Acteur en muzikant Saman heeft in de afgelopen jaren als theatermaker en muzikant meerdere voorstellingen voor Oerol gemaakt. Voor de meet and greet componeert hij speciaal een nummer, wat hij dan ook aan jou zal laten horen. Er zal met jou en Saman worden overlegd op welke data de meet and greet plaats zal vinden. Het kan alleen niet in het openingsweekend.

Saman voelt zich nauw verbonden met het doel waar 3FM Serious Request dit jaar aandacht aan verbindt, omdat hij op zijn elfde vanuit Iran naar Nederland is gevlucht.

OEROL

Jaarlijks verandert Terschelling in juni tien dagen in één groot podium. Dit jaar vindt het plaats van 15 tot en met 24 juni. Met een mengelmoes van theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek is Oerol zeer geschikt om jouw festivalzomer mee af te trappen.

Wil jij ook het Rode Kruis helpen om zo veel mogelijk families te kunnen herenigen? Bied dan nu mee. 


 

Categorie Er op uit
Biedingen